Szabadulj ki a hétköznapokból

Aktuális Akcióink / Ajánlataink

 

Halloweeni játékok

Idén Októberben két extra játékkal készülünk nektek, amikkel összesen 3 ajándékutalvány talál gazdára, a már megszokott “Hónap képe” játékunk mellett.
Október 10-én rajtoló tökfaragó játékunk lehetőséget kínál arra, hogy egy tökjó közös otthoni programmal, egy tökéletes nyereményre tegyél szert. A benevezett halloweeni tökök közül, a legtökéletesebben sikerült tököt, egy Code Game ajándékutalvánnyal díjazzuk, október 31-én. Továbbá a beküldött tökökre, a facebook oldalunk látogatói 3 napig tudnak majd szavazni, aminek a végén, a közönség kedvenc tök gazdája is ajándékutalványt nyer.
Jelmez versenyünk Október 28-31. között esedékes. Ebben az időszakban várjuk a jelmezben érkező vendégeinket, akik a fotófalunk előtt készített fényképpel tudnak nevezni a játékba. A nyertes kilétéről a facebook oldalunk látogatói döntenek majd, és a legrémesebb jelmezbe bújót, egy Code Game ajándékutalvánnyal díjazzuk.

Érvényes: 2022.10.10-2022.10.31.

 

Hónap képe nyereményjáték

Készítsetek a játék végén közös képet, és jelezzétek a játékmesternek, hogy részt kívántok venni a “hónap képe” elnevezésű játékunkban. Az aktuális hónap játékában résztvevő csapatok képeit, a soron következő hónap első napján tesszük közzé facebook oldalunkon, amikre öt napig, az az ötödike, 12:00 időpontig várjuk a szavazatokat. A legtöbb szavazatot kapó csapatot, egy Code Game Classic ajándékutalvánnyal jutalmazzuk.

Visszavonásig érvényes

 

SZTE Diákkedvezmény

Ha a csapat fele bemutatja érvényes, SZTE-s egyetemi diákigazolványát, akkor a csapatáras (3-6 fő között) játékainkból 1.000 Forint kedvezmény vehető igénybe.

Igénybe vehető: Hétfő – Péntekig.

(Hétvégén, és ünnepnapokon nem érvényes)

Visszavonásig érvényes

Más kedvezménnyel nem vonható össze!

Exkluzív Code Game meglepetés

Lepd meg párod, egy különleges, Exkluzív Code Game szabadulós programmal.
Foglalj időpontot, majd vedd fel velünk a kapcsolatot. Igény szerint elhelyezzük a játékban, a kedvesednek szánt ajándékokat. Akár egy, akár több meglepetés várja, hogy gyanútlanul felfedezze, garantáltan emlékezetes lesz számára az ajándékod. Főként, ha a játék végi “jutalom” egy gyűrű formájában mutatkozik meg. ??

Visszavonásig érvényes