Szabadulj ki a hétköznapokból

Aktuális Akcióink / Ajánlataink

Karácsonyi Cryptex

Karácsonyi Cryptex

Prémium ajándékutalványunkat elhelyeztük egy lezárt cryptex belsejébe, és mellékeltünk hozzá egy otthoni játékot. Ahhoz, hogy hozzá lehessen férni az utalványhoz, meg kell fejteni a Télapó titkát, és az északi sark rejtélyét.
További információ

Visszavonásig érvényes

 

Hónap képe nyereményjáték

Készítsetek a játék végén közös képet, és jelezzétek a játékmesternek, hogy részt kívántok venni a “hónap képe” elnevezésű játékunkban. Az aktuális hónap játékában résztvevő csapatok képeit, a soron következő hónap első napján tesszük közzé facebook oldalunkon, amikre öt napig, az az ötödike, 12:00 időpontig várjuk a szavazatokat. A legtöbb szavazatot kapó csapatot, egy Code Game Classic ajándékutalvánnyal jutalmazzuk.

Visszavonásig érvényes

 

SZTE Diákkedvezmény

Hozd el magaddal érvényes SZTE diákigazolványod, és a teljes áras játékainkat 10.000 Ft helyett, 9.000 Ft/csapat áron vehetitek igénybe. Az Időről – Időre pályánk esetén 12.000 Ft helyett, 11.000 Ft / Csapat a kedvezményes ár, SZTE-s Diákok számára.

Igénybe vehető: Hétfő – Péntekig.

(Hétvégén, és ünnepnapokon nem érvényes)

Visszavonásig érvényes

Exkluzív Code Game meglepetés

Lepd meg párod, egy különleges, Exkluzív Code Game szabadulós programmal.
Foglalj időpontot, majd vedd fel velünk a kapcsolatot. Igény szerint elhelyezzük a játékban, a kedvesednek szánt ajándékokat. Akár egy, akár több meglepetés várja, hogy gyanútlanul felfedezze, garantáltan emlékezetes lesz számára az ajándékod. Főként, ha a játék végi “jutalom” egy gyűrű formájában mutatkozik meg. 😉😍

Visszavonásig érvényes

Páros Kedvezmény

A két főből álló csapatok, páros kedvezményben részesülnek a játék során. A kedvezményes ár megtalálható szabadulószobáink leírásánál. 

Visszavonásig érvényes