Szabadulj ki a hétköznapokból

ÁSZF

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

Amely létrejött a www.codegame.hu weboldalt (továbbiakban: Portál) üzemeltető Code Game, Bodor Attila E.V. (6725 Szeged, Bécsi krt. 42.)., a továbbiakban: Szolgáltató), és a weboldalon nyújtott szolgáltatás regisztrált igénybevevője ( a továbbiakban: Felhasználó) között.

1. REGISZTRÁCIÓ

(1) A Portál látogatása, valamint a lehetséges foglalási időpontok megtekintése, időpont foglalása vagy ajándékkártya igénylése regisztrációhoz nem kötött.

2. A FOGLALÁS MENETE

(1) Foglalást a Portálon csak a szabad időpontokra lehet indítani.

(2) Az időpontfoglaláshoz előzetes regisztrációra nincs szükség.

(3) A sikeres foglalásról a Szolgáltató a Felhasználó által megadott e-mail címre küldött elektronikus levélben értesíti a Felhasználót. A levél tartalmazza:

  • a kiválasztott pálya megjelölését
  • az időpontot
  • a helyszínt

(4) A játékok egyedi díjai, a pályák leírásánál vannak feltüntetve. A játékot egy időpontban maximum a pálya leírásában feltüntetett számú játékos játszhatja.
A felhasználó személyesen (6725 Szeged Bécsi krt.42.), illetve online, a foglalás menüpontban foglalhat. Mind kettő esetben kizárólag készpénzes fizetés lehetséges.

(5) A játék díját a helyszínen a játék előtt tudja Felhasználó kifizetni. 30, az az harminc naptári napnál távolabbi időpont foglalása csak a helyszínen lehetséges, a játék árának azonnali megtérítésével.

3. A FOGLALÁS LEMONDÁSA

(1) Felhasználónak lehetősége van, hogy a foglalást telefonon ill. elektronikus levélben lemondhassa.

(2) Amennyiben a Felhasználó a már kifizetett foglalást legalább 48 órával a lefoglalt időpont előtt lemondja, a Szolgáltató visszatéríti a díj teljes összegét.

(3) Amennyiben a Felhasználó a már kifizetett foglalást 48 órán belül, de legalább 24 órával a lefoglalt időpont előtt mondja le, a díj visszatérítésére nem tarthat igényt, azonban a Szolgáltató lehetőséget ad egy másik időpont lefoglalására.

(4) A lefoglalt időpontot megelőző 24 órában történő lemondás esetén a Felhasználó sem a díj visszatérítésére, sem másik időpont biztosítására nem tarthat igényt.

4. A FOGLALÁS TÖRLÉSE

Amennyiben Szolgáltató technikai, vagy egyéb ok miatt nem tudja biztosítani a lefoglalt időpontot, jogosult törölni a foglalást, azonban ebben az esetben – a Felhasználó választása szerint- új időpontot biztosít, vagy visszatéríti a foglalási díj összegét.

5. RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK

(1) A játékban mindenki kizárólag saját felelősségére vesz részt.

(2) 14. életévét be nem töltött személy kizárólag nagykorú kísérővel vehet részt a játékban.

(3) A játékban alkohol vagy egyéb tudatmódosító szer hatása alatt álló személy nem vehet részt.

(4) A lefoglalt időponthoz képest 15 perces késés esetén a játék megkezdésére már nincs lehetőség. Ebben az esetben a foglalási díj nem jár vissza.

(5) A játék időtartama meghatározott. A játékidő meghosszabbítására nincs lehetőség.

(6) Szándékos károkozás esetén Szolgáltató a kár megtérítését Felhasználóra átháríthatja.