Szabadulj ki a hétköznapokból

Karácsocsi Cryptex ajándékba

 

A Code Game mikulása tavaly karácsonykor kezdett huncutkodni az ajándékokkal… Kitalálta ugyanis, hogy a Prémium ajándékutalványunkat, egy cryptex belsejébe zárja, és csak úgy lehet kinyitni, ha megfejtésre kerül az Északi-Sark, és a Télapó titka. Valljuk be, eme gondolata egyszerre volt szörnyen gonosz, és zseniális is egyben. Úgy adni a tökéletes ajándékot, hogy meg kell érte küzdeni, szinte már krampuszi módszer. Viszont ezzel együtt a cryptex kinyitása egy remek családi program, ami még szórakoztatóbbá, és színesebbé teszi a karácsony ünnepét.

 

Prémium szabadulószoba élmény

Cryptex belsejébe egy 14.000 Ft értékű, Prémium Code Game szabadulószoba ajándék található. Az ajándékutalvány többször felhaszálható, ha a kiválasztott szabadulás ára nem éri el az utalvány értékét, úgy a fennmaradó összeg még felhasználható, egy következő játék alkalmával. A voucher 2023.06.01-ig érvényes, a karácsonyi cryptex megvásárlásának idejétől függetlenül.

 

Otthoni szabadulós játék

A cryptex tartalmazza az otthon, családi környezetben is játszható “Télapó Titka” játék leírását, és első feladát. A kis füzet segít megtalálni a webes felületen található Északi-Sark kapuját, ahol már tapasztalni lehet, hogy nagyon furcsa dolgok történnek Télapó birodalmában. Miután lelepleződött a titok, és helyre állt a rend, a cryptex felfedi a várva várt ajándékot.

A Télapó Titka játék felülete, 2022.12.15-től elérhető!

 

 

Cryptex

A szabadulószobaélményt rejtő, nagy méretű cryptex 3d nyomtatással készül, aminek a kódja az első kinyitást követően megváltoztatható. Az előző évben sajnos nem tudtunk megfelelő mennyiségű cryptexet biztosítani, így idén hamarabb megkezdtük a készülődést. Érdemes azért minél előbb beszerezni, vagy legalább jelezni felénk, ha szeretnél karácsonyi cryptexet ajándékozni, hogy legyen időnk elkészíteni számodra, ha éppen nem lenne készleten.