Szabadulj ki a hétköznapokból

Rázd össze a bandát!

Szeptemberrel visszatér az iskola, és vele együtt a régi, és új barátok! Rázd össze a bandát egy izgalmas szabadulószoba élménnyel, és teszteld, ki volt az a nyáron, aki túl magasról ugrott fejest, a túl sekély vízbe. 🙂

Az olcsó vicceket mellőzve, a szabadulószoba többet ad, mint gondolnád!

Előfordul, amikor olyan ismerősökkel találkozunk, akikkel az élet szétválasztott bennünket egy időre, hogy csalódást okoz a találkozás. Úgy érezzük magunkat, mint egy nyögvenyelős első randin, ahol nagyon szeretnénk, de nem működik a kommunikáció. Azt várjuk, hogy minden onnan folytatódik, ahol abba maradt, és abban bízunk, hogy a visszatérő baráttal a “régi” idők érzése is visszatér. Az idő múlása, és a hétköznapi teendőink változtatnak szokásainkon, felfogásunkon, és emiatt sajnos sok esetben nehéz felvenni a fonalat egy ilyen találkozás során. Nincs meg a könnyed lendület, az a gátlástalan érzés, amitől gondtalannak, és érinthetetlennek éreztük magunkat.

A szabadulószoba, az ilyen találkozók programjaként is remek választást jelent!

A kaland, amibe belecseppentek, és az előttetek álló rejtvények nem engednek teret a fent említett problémáknak. A szabadulás kezdetétől fogva, ösztönösen fog egymásra hangolni benneteket a közös kihívás, és a játék végén úgy fogtok összeülni az élmények kibeszélésére, mint ahogyan régen is tettétek; Vidáman, gátlasok nélkül, és könnyeden. Megállapíthatjuk hát, hogy a szabadulószoba több egy izgalmas játéknál. Interaktív program, ami segít összetartani a kapcsolatokat.

Annak érdekében, hogy az iskola kezdés után, könnyebben össze rázódj barátaiddal, szeptemberben kibővítjük a diákkedvezményünket!

Ha legalább a csapatod fele rendelkezik bármilyen érvényes diákigazolvánnyal, akkor mutassátok meg a játékmestereteknek, hogy feltudjátok használni az akciót! A kedvezményt a 10.000, illetve a 12.000 forintos játékok során tudjátok beváltani, 1.000 forint kedvezményre.