Szabadulj ki a hétköznapokból

Számlázást érintő változás 2022.09.01-től

2022.09.01-től kizárólag magánszemélyeknek tudunk számlát kiállítani, így céges csapatépítő programot, kitelepülést, osztálykirándulást csak abban az esetben tudunk vállalni, ha magánszemély nevére igénylik a számlát.

Az új KATA szabályozás minket is nehéz döntés elé állított. Röviden arról van szó, hogy a KATA-s vállalkozások 2022.09.01-től kizárólag magán, természetes személyeknek állíthatnak ki számlát.  Számunkra főként az okozta a fejtőrést, hogy bármilyen utat is választunk a jövőben, annak lesz egy áldozata.

  • Ha kitartunk az idei célkitűzéseinknél, és bővítjük a kitelepülős játékaink számát, illetve fejlesztjük a csapatépítő programjaink szolgáltatásait, akkor elkerülhetetlen lenne a drasztikusabb áremelés.
  • Ha viszont ezekről lemondunk, és a kedvezőbb áraknak, családoknak, baráti társaságoknak szeretnénk kedvezni, akkor több mint egy éves projektet kell elengednünk.

A szabadulószoba készítés egyik legfőbb motivációja számunkra, hogy szórakozást nyújtanak, összehozza a embereket, és értékes közös emlékekkel gazdagítja a kapcsolatokat. Sajnos a jelenlegi gazdasági helyzet is egyre kisebb keretet enged a családoknak, a szabadidős szolgáltatások igénybevételét tekintve, amit semmiképpen szem szeretnénk súlyosbítani. Ezeket szem előtt tartva, amellett döntöttünk, hogy szeretnénk minél szélesebb körben elérhetőként tartani játékainkat, az úgy nevezett “természetes” személyek számára, és egy időre szűkítjük a szolgáltatásainkat.   Ennek megfelelően, bizonytalan ideig kizárólag magánszemélyeknek tudunk számlát kiállítani, 2022.09.01-től kezdődően. Céges csapatépítő programot, kitelepülést, osztálykirándulást csak abban az esetben tudunk vállalni, ha magánszemély nevére igénylik a számlát.